Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- piept de pui,
- smantina,
- ceapa,
- Maggi,
- piper alb.
Mod de preparare:
Se caleste putina ceapa, se adauga bucatile de piept, se prajesc impreuna si se presara putin Maggi granulat. dupa care se toarna smantina si se da deoparte. Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru. Se serveste cu ardei iute sau cu castraveti murati.Se foloseste smantina cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.
Este o reteta de pui cu smantana super consistenta, sanatoasa, buna si pentru copiii nostri.
O reteta propusa de: mihaela gudana (LOUIS)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?