Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- piept de pui,
- smantina,
- ceapa,
- Maggi,
- piper alb.
Mod de preparare:
Se caleste putina ceapa, se adauga bucatile de piept, se prajesc impreuna si se presara putin Maggi granulat. dupa care se toarna smantina si se da deoparte. Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru. Se serveste cu ardei iute sau cu castraveti murati.Se foloseste smantina cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.
Este o reteta de pui cu smantana super consistenta, sanatoasa, buna si pentru copiii nostri.
O reteta propusa de: mihaela gudana (LOUIS)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”