Timp de preparare: cca 45 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g unt sau margarina,
- 3 oua,200 g zahar,
- esenta sau un plic de zahar vanilat,
- 200 g faina,
- o lingurita de amoniac stins cu suc de lamaie,
- 1,5-2 kg prune coapte,
- 50 g zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare:
1.Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul la viteza maxima, se adauga si esenta sau zaharul vanilat, se incorporeaza cate un ou, se stinge amoniacul cu suc de lamaie sau un strop de otet si se adauga si el si la urma se toarna presarata faina. Se omogenizeaza bine amestecul apoi se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”