Timp de preparare: cca 45 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 200 g unt sau margarina,
- 3 oua,200 g zahar,
- esenta sau un plic de zahar vanilat,
- 200 g faina,
- o lingurita de amoniac stins cu suc de lamaie,
- 1,5-2 kg prune coapte,
- 50 g zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare:
1.Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul la viteza maxima, se adauga si esenta sau zaharul vanilat, se incorporeaza cate un ou, se stinge amoniacul cu suc de lamaie sau un strop de otet si se adauga si el si la urma se toarna presarata faina. Se omogenizeaza bine amestecul apoi se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.