- 500 gr. fasole verde
- 30 gr. unt
- 50 gr. branza de vaca
- 3 fileuri de jambon - hamon
- sare, piper, un catel de usturoi.
Mod de preparare:
Se pune fasolea spalata si curatata intr-o tavita (sunt in comert tavite din folie de aluminiu de unica folosinta, practice si usoare), putina apa, sare, piper, usturoi si deasupra untul taiat bucati, se acopera si se da la cuptor pentru 45 de minute.
Inainte cu 10 minute de a fi gata se pune branza deasupra si hamonul peste.
E o reteta simpla, sanatoasa si gustoasa.
Ii multumim cititoarei noastre Felicia Pascu pentru reteta minunata.
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei