Pentru a pregati aceste delicioase chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
* 3 cepe mici
* 2 oua
* faina
* 4 cartofi
* 40 g unt
* patrunjel
* marar
* un sfert dintr-o varza
* sare
* ulei
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se prajeste foarte putin in cantitatea de unt.
Legumele se fierb separat in apa cu sare si dupa aceasta se dau prin strecuratoare si se apasa putin pe ele.
Pasta obtinuta se amesteca bine cu ceapa si untul, cu 2 oua, mararul si patrunjelul tocat si se dau forme rotunde, de chiftelute.
Se dau prin faina si se prajesc.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă