Chiftelute din legume

Pentru a pregati aceste delicioase chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
* 3 cepe mici
* 2 oua
* faina
* 4 cartofi
* 40 g unt
* patrunjel
* marar
* un sfert dintr-o varza
* sare
* ulei
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se prajeste foarte putin in cantitatea de unt.
Legumele se fierb separat in apa cu sare si dupa aceasta se dau prin strecuratoare si se apasa putin pe ele.
Pasta obtinuta se amesteca bine cu ceapa si untul, cu 2 oua, mararul si patrunjelul tocat si se dau forme rotunde, de chiftelute.
Se dau prin faina si se prajesc.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- arta culinara
- carne
- chiftelute
- chiftelute din legume
- legume
- preparare
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse