Pentru a pregati aceste delicioase chiftelute avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
* 3 cepe mici
* 2 oua
* faina
* 4 cartofi
* 40 g unt
* patrunjel
* marar
* un sfert dintr-o varza
* sare
* ulei
Mod de preparare
Ceapa se toaca marunt si se prajeste foarte putin in cantitatea de unt.
Legumele se fierb separat in apa cu sare si dupa aceasta se dau prin strecuratoare si se apasa putin pe ele.
Pasta obtinuta se amesteca bine cu ceapa si untul, cu 2 oua, mararul si patrunjelul tocat si se dau forme rotunde, de chiftelute.
Se dau prin faina si se prajesc.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro