Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 90 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- doua buc piept de pui
- 3 morcovi
- 3 cepe
- 1/2 telina
- un ardei gras
- 250 ml smantana
- 4 galbenusuri
- o capatana usturoi
- otet
- sare
Mod de preparare:
Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare.Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa.Legumele si carnea se scot pe o farfurie iar zeama rezultata se strecoara .Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia
Pofta mare!!
O reteta propusa de: carp loredana (lorynov2169)
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Ciorba rădăuțeană - rețeta tradițională și delicioasă, cu o textură cremoasă și hrănitoare
10 întrebuințări surprinzătoare ale ghimbirului de care sigur nu știai
Ciorbă de potroace - Rețetă tradițională și beneficii
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă