O ciorbita delicioasa!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 90 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Borș de lobodă cu leuștean: rețetă românească pas cu pas
Borș de lobodă cu leuștean:...
  • doua buc piept de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 1/2 telina
  • un ardei gras
  • 250 ml smantana
  • 4 galbenusuri
  • o capatana usturoi
  • otet
  • sare

Mod de preparare:

Piepturile de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare.Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa.Legumele si carnea se scot pe o farfurie iar zeama rezultata se strecoara .Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia
Pofta mare!!


O reteta propusa de: carp loredana (lorynov2169)

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri