Este o prajitura usor de preparat si foarte gustoasa, la indemana oricui.

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar ulei
  • 30 gr faina
  • 1 praf de copt

Pentru umplutura:

  • 15 mere mari
  • 150 gr zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 lingura scortisoara

Mod de preparare:

Umplutura:

Merele spalate si curatate se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu 150 gr zahar, se pun intr-o cratita si se dau la foc potrivit, amestecand pana se calesc, apoi se lasa la racit. Dupa racire, se adauga scortisoara si vanilia pentru a nu se pierde gustul.

Aluat:

Se amesteca 3 galbenusuri cu 200 gr zahar si vanilie. Se adauga laptele si uleiul, faina in care a fost pus si praful de copt, obtinandu-se astfel un aluat mai subtire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Intr-o tava tapetata cu faina se pune doar jumatate din compozitie, se da la cuptor pana se face o crusta, se scoate, se adauga merele si se toarna restul de compozitie, dupa care se da din nou la cuptor pentru 20 minute.

Pofta buna!


O reteta propusa de: florentina balan (florielena2003)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri