Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
Pentru umplutura de carne ai nevoie de:
- 500gr. carne tocata ( mixta- porc+vita/ pui);
- 2 cepe mari;
- putin ulei floarea soarelui;
- patrunjel;
- pasta tomate;
- sare, piper, putina vegeta-dupa gust.
Pentru crema béchamel ai nevoie de:
- 4 pahare lapte proaspat;
- 2 pahare cascaval ras;
- 4 linguri faina alba;
- 1 ou batut;
- chilli.
Mod de preparare:
Umplutura se prepara astfel:
Crema bechamel se prepara astfel: toate ingredientele se pun intr-o oala cu fund gros ( de preferat ceaun, pentru ca la final se va lipi de fundul oalei) pe foc si se lasa pana cand incepe sa fiarba si sa se ingroase.
Modalitate finala de preparare:
Se pune in tava de cuptor un strat subtire de macaroane peste care se presara un ou batut si niste menta. Dupa se pune stratul de carne tocata preparat si apoi restul de macaroane peste care se pune crema béchamel.
Peste toata suprafata se presara scortisoara si apoi se pune la cuptorul incalzit in prealabil si se tine pana cand compozitia capata o crusta rosiatica!
O reteta propusa de: raluca frimu (shazada)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9