Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
Pentru umplutura de carne ai nevoie de:
- 500gr. carne tocata ( mixta- porc+vita/ pui);
- 2 cepe mari;
- putin ulei floarea soarelui;
- patrunjel;
- pasta tomate;
- sare, piper, putina vegeta-dupa gust.
Pentru crema béchamel ai nevoie de:
- 4 pahare lapte proaspat;
- 2 pahare cascaval ras;
- 4 linguri faina alba;
- 1 ou batut;
- chilli.
Mod de preparare:
Umplutura se prepara astfel:
Crema bechamel se prepara astfel: toate ingredientele se pun intr-o oala cu fund gros ( de preferat ceaun, pentru ca la final se va lipi de fundul oalei) pe foc si se lasa pana cand incepe sa fiarba si sa se ingroase.
Modalitate finala de preparare:
Se pune in tava de cuptor un strat subtire de macaroane peste care se presara un ou batut si niste menta. Dupa se pune stratul de carne tocata preparat si apoi restul de macaroane peste care se pune crema béchamel.
Peste toata suprafata se presara scortisoara si apoi se pune la cuptorul incalzit in prealabil si se tine pana cand compozitia capata o crusta rosiatica!
O reteta propusa de: raluca frimu (shazada)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară