Timp de preparare: 50 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
Pentru umplutura de carne ai nevoie de:
De vorba cu un Specialist in Ortodontie: Cat de dureros este, cu...

- 500gr. carne tocata ( mixta- porc+vita/ pui);
- 2 cepe mari;
- putin ulei floarea soarelui;
- patrunjel;
- pasta tomate;
- sare, piper, putina vegeta-dupa gust.
Pentru crema béchamel ai nevoie de:
- 4 pahare lapte proaspat;
- 2 pahare cascaval ras;
- 4 linguri faina alba;
- 1 ou batut;
- chilli.
Mod de preparare:
Macaroane cu branza, smantana si cascaval, la cuptor

Umplutura se prepara astfel:
Crema bechamel se prepara astfel: toate ingredientele se pun intr-o oala cu fund gros ( de preferat ceaun, pentru ca la final se va lipi de fundul oalei) pe foc si se lasa pana cand incepe sa fiarba si sa se ingroase.
Modalitate finala de preparare:
Se pune in tava de cuptor un strat subtire de macaroane peste care se presara un ou batut si niste menta. Dupa se pune stratul de carne tocata preparat si apoi restul de macaroane peste care se pune crema béchamel.
Peste toata suprafata se presara scortisoara si apoi se pune la cuptorul incalzit in prealabil si se tine pana cand compozitia capata o crusta rosiatica!
O reteta propusa de: raluca frimu (shazada)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?