Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

- 2 oua mari
- 80 de g unt topit
- 150 g zahar tos
- 1 pachet praf de copt
- 160g iaurt
- 250 g faina
- 1 varf cutit sare
- 1 lingurita cacao
- zahar tos si ciocolata rasa pentru ornat
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Se adauga sarea,untul topit ,iaurtul,praful de copt,faina si se amesteca bine.3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Aluatul rezultat se imparte in doua cantitati egale,intr-una se pune o lingurita de cacao si se amesteca foarte bine.
Se pregateste forma de briose.
Cu ajutorul unei lingurite se umple jumatate de forma cu aluat alb si jumatate cu aluat cu cacao.
Se coc 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preincalzit.
Se scot pe o farfurie,si cat sunt calde se pudreaza cu zahar si se aseaza ciocolata rasa pe fiecare briosa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră