Briose bicolore

12:06, 16 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

Un desert rapid si usor: briose colorate!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Sfaturi de la specialist pentru igiena și protejarea dinților
Sfaturi de la specialist...
  • 2 oua mari
  • 80 de g unt topit
  • 150 g zahar tos
  • 1 pachet praf de copt
  • 160g iaurt
  • 250 g faina
  • 1 varf cutit sare
  • 1 lingurita cacao
  • zahar tos si ciocolata rasa pentru ornat

Mod de preparare:

Ouale se bat cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Se adauga sarea,untul topit ,iaurtul,praful de copt,faina si se amesteca bine.

Citeste si:
Scorțișoara adevărată vs Scorțișoara falsă: de la diferențe la...
Scorțișoara adevărată vs...

Aluatul rezultat se imparte in doua cantitati egale,intr-una se pune o lingurita de cacao si se amesteca foarte bine.

Se pregateste forma de briose.

Cu ajutorul unei lingurite se umple jumatate de forma cu aluat alb si jumatate cu aluat cu cacao.

Se coc 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preincalzit.

Se scot pe o farfurie,si cat sunt calde se pudreaza cu zahar si se aseaza ciocolata rasa pe fiecare briosa.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri