Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 oua mari
- 80 de g unt topit
- 150 g zahar tos
- 1 pachet praf de copt
- 160g iaurt
- 250 g faina
- 1 varf cutit sare
- 1 lingurita cacao
- zahar tos si ciocolata rasa pentru ornat
Mod de preparare:
Ouale se bat cu zaharul pana ce acesta din urma se topeste. Se adauga sarea,untul topit ,iaurtul,praful de copt,faina si se amesteca bine.Aluatul rezultat se imparte in doua cantitati egale,intr-una se pune o lingurita de cacao si se amesteca foarte bine.
Se pregateste forma de briose.
Cu ajutorul unei lingurite se umple jumatate de forma cu aluat alb si jumatate cu aluat cu cacao.
Se coc 20 de minute la 180 de grade in cuptorul preincalzit.
Se scot pe o farfurie,si cat sunt calde se pudreaza cu zahar si se aseaza ciocolata rasa pe fiecare briosa.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?