Timp de preparare: 1 ora
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g carne tocata preparata ca pentru chiftele (3 catei de usturoi, 1 ou, verdeata, condimente pentru chiftele, sare, piper, 2 felii de franzela inmuiata in apa si stoarse bine),
- 3 oua fierte tari,
- cascaval ras,
- verdeata.
Mod de preparare:
Tapetam o tava de chec cu unt, apoi punem jumate din cantitatea din carne tocata.
Taiem ouale in jumatati pe lung, jumatati pe care le asezam una langa alta, pe mijlocul checului, apoi punem al doilea strat de carne tocata.
Presaram cascavalul ras, iar apoi il dam la cuptor, la foc mic, circa 45 de min - 1 ora.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Gheorghe (andreeac85)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare