Timp de preparare: 1 ora
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 500 g carne tocata preparata ca pentru chiftele (3 catei de usturoi, 1 ou, verdeata, condimente pentru chiftele, sare, piper, 2 felii de franzela inmuiata in apa si stoarse bine),
- 3 oua fierte tari,
- cascaval ras,
- verdeata.
Mod de preparare:
Tapetam o tava de chec cu unt, apoi punem jumate din cantitatea din carne tocata.
Taiem ouale in jumatati pe lung, jumatati pe care le asezam una langa alta, pe mijlocul checului, apoi punem al doilea strat de carne tocata.
Presaram cascavalul ras, iar apoi il dam la cuptor, la foc mic, circa 45 de min - 1 ora.
Pofta buna !
O reteta propusa de: Andreea Mihaela Gheorghe (andreeac85)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei