Chec de carne cu cascaval ras

12:06, 14 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

Pofta bunaůmultumim si la masa nu vorbim!

Timp de preparare: 1 ora

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 500 g carne tocata preparata ca pentru chiftele (3 catei de usturoi, 1 ou, verdeata, condimente pentru chiftele, sare, piper, 2 felii de franzela inmuiata in apa si stoarse bine),
  • 3 oua fierte tari,
  • cascaval ras,
  • verdeata.

Mod de preparare:

Citeste si:
5 Cele mai apreciate c─âr╚Ťi cu RE╚ÜETE S─éN─éTOASE ╚Öi vegetariene
5 Cele mai apreciate c─âr╚Ťi cu...

Tapetam o tava de chec cu unt, apoi punem jumate din cantitatea din carne tocata.

Taiem ouale in jumatati pe lung, jumatati pe care le asezam una langa alta, pe mijlocul checului, apoi punem al doilea strat de carne tocata.

Citeste si:
Calatorie gastronomica: 12 deserturi divine de Craciun, care se...
Calatorie gastronomica: 12...

Presaram cascavalul ras, iar apoi il dam la cuptor, la foc mic, circa 45 de min - 1 ora.



Pofta buna !


O reteta propusa de: Andreea Mihaela Gheorghe (andreeac85)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri