Dificultate: redusa
Ingrediente:
- O cana de orez
- 100 gr masline
- O ceapa
- O legatura de patrunjel
- 2 linguri de ulei (preferabil de masline)
- O lingura de otet
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Maslinele se taie pe jumatate, se indeparteaza samburii si se fierb in putina apa (cat sa le acopere). Se scot cand apa da in clocot si apoi se scurg. Orezul se spala temeinic si se fierbe in apa cu sare (patru cani de apa). Cand se inmoaie orezul, se scoate, se scurge si se spala in apa calda si apoi in apa rece. Se scurge bine din nou, se pune in castron/ salatiera, se adauga maslinele, ceapa tocata marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga uleiul, otetul si patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei