Dificultate: redusa
Ingrediente:
- O cana de orez
- 100 gr masline
- O ceapa
- O legatura de patrunjel
- 2 linguri de ulei (preferabil de masline)
- O lingura de otet
- Sare
- Piper
Mod de preparare
Maslinele se taie pe jumatate, se indeparteaza samburii si se fierb in putina apa (cat sa le acopere). Se scot cand apa da in clocot si apoi se scurg. Orezul se spala temeinic si se fierbe in apa cu sare (patru cani de apa). Cand se inmoaie orezul, se scoate, se scurge si se spala in apa calda si apoi in apa rece. Se scurge bine din nou, se pune in castron/ salatiera, se adauga maslinele, ceapa tocata marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga uleiul, otetul si patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.