Timp de preparare: 35 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 foaie de napolitane(din comert),
- 9 oua,
- 1 pachet margarina Rama,
- 27 lg.+9lg.+8 lg. zahar,
- 30 biscuiti (petit-beurre),
- 150g.nuci macinate,
- ciocolata;
Mod de preparare:
1.Se separa ouale.Se freca 9 galbenusuri cu 9 linguri de zahar.
2.Margarina se topeste pe foc si fierbinte se pune peste galbenusuri si se fierb impreuna timp de 10 minute.Se adauga 150g. nuci prajite si macinate,cei 30 de biscuiti macinati si toata compozitia rezultata se pune peste foaia de napolitana si se niveleaza cu o spatula de lemn.
3.Se bat albusurile spuma, se adauga 27 linguri de zahar si se continua baterea pe foc.Cand compozitia este omogena, se ia de pe foc, se ard 8 linguri de zahar si se pun peste albusuri, se bat impreuna si se intind peste compozitia de galbenusuri,apoi se rade ciocolata.Pana la servire, se tine la rece.Se taie cu cutit inmuiat in apa fierbinte.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară