Timp de preparare: 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 gulli
- 1/2 varza
- 2 morcovi
- 2 cepe rosii
- 300 g carne(piept de pui sau muschiulet de vacuta)
- 2 oua
- sare,piper,1 lingura de ulei de masline,sucul dela 2 lamai
Mod de preparare:
Guliile, varza si ceapa se taie feliute.Morcovii se dau pe razatoarea a mare. Carnea se face pe gratar apoi se taie de aceeasi masura ca legumele. Se fierb cele doua oua astfel incat sa fie dure si apoi se dau pe aceiasi razatoare. Se amesteca toate ingredientele punand sare si piper dupa gust.
O reteta propusa de: anna (delly001843)
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?