Timp de preparare: 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 gulli
- 1/2 varza
- 2 morcovi
- 2 cepe rosii
- 300 g carne(piept de pui sau muschiulet de vacuta)
- 2 oua
- sare,piper,1 lingura de ulei de masline,sucul dela 2 lamai
Mod de preparare:
Guliile, varza si ceapa se taie feliute.Morcovii se dau pe razatoarea a mare. Carnea se face pe gratar apoi se taie de aceeasi masura ca legumele. Se fierb cele doua oua astfel incat sa fie dure si apoi se dau pe aceiasi razatoare. Se amesteca toate ingredientele punand sare si piper dupa gust.
O reteta propusa de: anna (delly001843)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară