Timp de preparare: 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 gulli
- 1/2 varza
- 2 morcovi
- 2 cepe rosii
- 300 g carne(piept de pui sau muschiulet de vacuta)
- 2 oua
- sare,piper,1 lingura de ulei de masline,sucul dela 2 lamai
Mod de preparare:
Guliile, varza si ceapa se taie feliute.Morcovii se dau pe razatoarea a mare. Carnea se face pe gratar apoi se taie de aceeasi masura ca legumele. Se fierb cele doua oua astfel incat sa fie dure si apoi se dau pe aceiasi razatoare. Se amesteca toate ingredientele punand sare si piper dupa gust.
O reteta propusa de: anna (delly001843)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana