IN ACEST ARTICOL:
Salata de legume de sezon!

Timp de preparare: 20 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 3 gulli
  • 1/2 varza
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 300 g carne(piept de pui sau muschiulet de vacuta)
  • 2 oua
  • sare,piper,1 lingura de ulei de masline,sucul dela 2 lamai

Mod de preparare:
Guliile, varza si ceapa se taie feliute.Morcovii se dau pe razatoarea a mare. Carnea se face pe gratar apoi se taie de aceeasi masura ca legumele. Se fierb cele doua oua astfel incat sa fie dure si apoi se dau pe aceiasi razatoare. Se amesteca toate ingredientele punand sare si piper dupa gust.


O reteta propusa de: anna (delly001843)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri