Timp de preparare: 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 3 gulli
- 1/2 varza
- 2 morcovi
- 2 cepe rosii
- 300 g carne(piept de pui sau muschiulet de vacuta)
- 2 oua
- sare,piper,1 lingura de ulei de masline,sucul dela 2 lamai
Mod de preparare:
Guliile, varza si ceapa se taie feliute.Morcovii se dau pe razatoarea a mare. Carnea se face pe gratar apoi se taie de aceeasi masura ca legumele. Se fierb cele doua oua astfel incat sa fie dure si apoi se dau pe aceiasi razatoare. Se amesteca toate ingredientele punand sare si piper dupa gust.
O reteta propusa de: anna (delly001843)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare