Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
Cum ținem post fără să ne punem în pericol sănătatea? 2 reguli de...

- margarina pentru gatit,
- 1 doblecel zucchini,
- 1 vanata,
- 1 ardei rosu gras,
- 250g. broccoli,
- 1 pachet de foi de lasagna,
- 250g.carne tocata,
- 750ml. suc de rosii,
- sare,
- piper,
- 1 lingurita Vegeta,
- 200g.cascaval ras,
- frunzulite de busuioc pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se pune carnea tocata cu 2 linguri apa sa se caleasca, se adauga 1 lingurita Vegeta,se acopera si se continua calirea, adaugand, daca este nevoie apa, pana carnea se patrunde.
2.Legumele spalate si taiate-ardeiul,dovlecelul si vanata julien,iar broccoli desfacut in buchetele,se calesc in margarina.Se sareaza si se pipereaza.
3.Se unge un vas de Jena cu margarina ,apoi se repartizeaza, in straturi succesive,foile de lasagna , legume gratinate, carne tocata si suc de rosii.Se presara cascavalul ras si se pune la cuptor pentru 45 de minute , la 180*C.
4.La servire , se orneaza cu frunzulite de busuioc.Se serveste cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei