Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
(pentru 4 persoane):
- margarina pentru gatit,
- 1 doblecel zucchini,
- 1 vanata,
- 1 ardei rosu gras,
- 250g. broccoli,
- 1 pachet de foi de lasagna,
- 250g.carne tocata,
- 750ml. suc de rosii,
- sare,
- piper,
- 1 lingurita Vegeta,
- 200g.cascaval ras,
- frunzulite de busuioc pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se pune carnea tocata cu 2 linguri apa sa se caleasca, se adauga 1 lingurita Vegeta,se acopera si se continua calirea, adaugand, daca este nevoie apa, pana carnea se patrunde.
2.Legumele spalate si taiate-ardeiul,dovlecelul si vanata julien,iar broccoli desfacut in buchetele,se calesc in margarina.Se sareaza si se pipereaza.
3.Se unge un vas de Jena cu margarina ,apoi se repartizeaza, in straturi succesive,foile de lasagna , legume gratinate, carne tocata si suc de rosii.Se presara cascavalul ras si se pune la cuptor pentru 45 de minute , la 180*C.
4.La servire , se orneaza cu frunzulite de busuioc.Se serveste cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară