Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 200g.pulpa de pepene galben,
- 200g.pulpa de pepene rosu,
- 200g.castraveti,
- 2 linguri Pastis,
- 2 linguri suc de lamaie,
- 1 lingura apa,
- 2 lingurite piper,
- sare dupa gust,
- 1 ramurica de busuioc proaspat;
Mod de preparare:
1.Se prepara sosul:se amesteca 2 linguri Pastis-lichior de anason, originar din Franta-cu sucul de lamaie si apa.Se sareaza si pipereaza.
2.Se fac bilute din pulpa de pepene galben si rosu,apoi fiecare biluta se taie in doua si se pune intr-o salatiera.
3.Se taie castravetii cubulete si se pun peste pepene.
4.Se toaca busuiocul si se amesteca cu castravetii si pepenele ,se adauga sosul ,se acopera salatiera si se tine la rece cca. 30 de minute inainte de servire.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!