IN ACEST ARTICOL:
O nebunie de arome!!!

Timp de preparare: 15 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 200g.pulpa de pepene galben,
  • 200g.pulpa de pepene rosu,
  • 200g.castraveti,
  • 2 linguri Pastis,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 1 lingura apa,
  • 2 lingurite piper,
  • sare dupa gust,
  • 1 ramurica de busuioc proaspat;

Mod de preparare:
1.Se prepara sosul:se amesteca 2 linguri Pastis-lichior de anason, originar din Franta-cu sucul de lamaie si apa.Se sareaza si pipereaza.
2.Se fac bilute din pulpa de pepene galben si rosu,apoi fiecare biluta se taie in doua si se pune intr-o salatiera.
3.Se taie castravetii cubulete si se pun peste pepene.
4.Se toaca busuiocul si se amesteca cu castravetii si pepenele ,se adauga sosul ,se acopera salatiera si se tine la rece cca. 30 de minute inainte de servire.
Pofta buna!


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri