Timp de preparare: 20-25 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- mezeluri diverse ( sunca, ceafa afumata, carnati, pastrama etc),
- cascaval,
- ardei (optional),
- unt,
- paine baghete,
- cimbru,
- ketchup dulce sau iute
Mod de preparare:
Se iau baghetele, se taie in doua ( daca sunt lungi )si se golesc de miez( precum dovleceii ).
Resturile de mezeluri se taie cubulete si se amesteca cu cascavalul taiat sau dat prin razatoare (cantitatile sunt in functie de cate baghete vreti sa faceti).
Peste mezeluri se pune cimbru, sare, piper, ketchup-ul si se amesteca bine.
Se umplu baghetele cu amestecul de mezeluri si se pun la cuptor 10 - 15 minute.
Dupa preferinta, inainte de a le umple cu mezelurile, se pune o lingurita de unt ca sa le faca mai fragede.
Pofta buna !!!
Sunt super bune daca ai musafiri si mai ales prieteni sau colegi de-ai copiilor la masa.
O reteta propusa de: ANA DANIELA zamfir (danazamfir_40)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă