Timp de preparare: 20-25 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- mezeluri diverse ( sunca, ceafa afumata, carnati, pastrama etc),
- cascaval,
- ardei (optional),
- unt,
- paine baghete,
- cimbru,
- ketchup dulce sau iute
Mod de preparare:
Se iau baghetele, se taie in doua ( daca sunt lungi )si se golesc de miez( precum dovleceii ).
Resturile de mezeluri se taie cubulete si se amesteca cu cascavalul taiat sau dat prin razatoare (cantitatile sunt in functie de cate baghete vreti sa faceti).
Peste mezeluri se pune cimbru, sare, piper, ketchup-ul si se amesteca bine.
Se umplu baghetele cu amestecul de mezeluri si se pun la cuptor 10 - 15 minute.
Dupa preferinta, inainte de a le umple cu mezelurile, se pune o lingurita de unt ca sa le faca mai fragede.
Pofta buna !!!
Sunt super bune daca ai musafiri si mai ales prieteni sau colegi de-ai copiilor la masa.
O reteta propusa de: ANA DANIELA zamfir (danazamfir_40)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse