Timp de preparare: 40 min
Dificultate: redusa
Ingrediente
(pentru 4 portii):
- 20 cartofi noi mici,
- sare,
- 2 legaturi de ridichi rosii,
- 1 legatura ceapa verde,
- piper negru,
- 4 oua fierte tari;
Pentru sos:
- 8 linguri maioneza,
- 8 linguri smantana sau iaurt,
- 1 manunchi de patrunjel verde,
- sare,
- piper proaspat macinat;
- 1 rosie pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Cartofii noi se spala bine, apoi se fierb in apa sarata ,cca. 15 minute.
2.Se curata ceapa verde si ridichiile ;ceapa si ridichiile se taie rotocoale,la fel si oule fierte.
3.Se curata cartofii noi, se taie rondele, se pun intr-un castron si se amesteca cu restul ingredientelor-ceapa verde, ridichi si oua fierte, se sareaza si pipereaza.
4.Se prepara sosul:se amesteca maioneza cu smantana sau iaurtul, se adauga patrunjelul verde tocat, sare, piper si se amesteca cu legumele.Se orneaza cu felii de rosie si fire de patrunjel verde.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară