IN ACEST ARTICOL:
Este sezonul cartofilor noi, sa profitam!!!

Timp de preparare: 40 min

Dificultate: redusa

Ingrediente

(pentru 4 portii):

  • 20 cartofi noi mici,
  • sare,
  • 2 legaturi de ridichi rosii,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • piper negru,
  • 4 oua fierte tari;

Pentru sos:

  • 8 linguri maioneza,
  • 8 linguri smantana sau iaurt,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • sare,
  • piper proaspat macinat;
  • 1 rosie pentru ornat;

Mod de preparare:
1.Cartofii noi se spala bine, apoi se fierb in apa sarata ,cca. 15 minute.
2.Se curata ceapa verde si ridichiile ;ceapa si ridichiile se taie rotocoale,la fel si oule fierte.
3.Se curata cartofii noi, se taie rondele, se pun intr-un castron si se amesteca cu restul ingredientelor-ceapa verde, ridichi si oua fierte, se sareaza si pipereaza.
4.Se prepara sosul:se amesteca maioneza cu smantana sau iaurtul, se adauga patrunjelul verde tocat, sare, piper si se amesteca cu legumele.Se orneaza cu felii de rosie si fire de patrunjel verde.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri