Timp de preparare: 40 min
Dificultate: redusa
Ingrediente
(pentru 4 portii):
- 20 cartofi noi mici,
- sare,
- 2 legaturi de ridichi rosii,
- 1 legatura ceapa verde,
- piper negru,
- 4 oua fierte tari;
Pentru sos:
- 8 linguri maioneza,
- 8 linguri smantana sau iaurt,
- 1 manunchi de patrunjel verde,
- sare,
- piper proaspat macinat;
- 1 rosie pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Cartofii noi se spala bine, apoi se fierb in apa sarata ,cca. 15 minute.
2.Se curata ceapa verde si ridichiile ;ceapa si ridichiile se taie rotocoale,la fel si oule fierte.
3.Se curata cartofii noi, se taie rondele, se pun intr-un castron si se amesteca cu restul ingredientelor-ceapa verde, ridichi si oua fierte, se sareaza si pipereaza.
4.Se prepara sosul:se amesteca maioneza cu smantana sau iaurtul, se adauga patrunjelul verde tocat, sare, piper si se amesteca cu legumele.Se orneaza cu felii de rosie si fire de patrunjel verde.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana