Timp de preparare: 35 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un mango
- una-doua banane
- un ananas mic(daca nu avem este bun si ananasul la conserva)
- un cosulet mic de zmeura(mare daca vreti :o)si va place..
- 2o g zahar
- 12 piscoturi
- 50 ml de cocktail din suc de fructe tropicale
- Mascarpone si crema de nuca de cocos
- 3 galbenusuri
- 50 g de zahar
- 200 g lapte de cocos
- 50 g nuca de cocos la punguta
- 20 ml frisca degresata
Mod de preparare:
Cu un robotel vom bate galbenusurile si zaharul pana aceste vor avea o culoare albicioasa.
Amestecam cantitatea de mascarpone cu laptele de cocos si le vom adauga peste amestecul de galbenus cu zahar.Adaugam si praful de nuca de cocos... Separat vom bate frisca degrasata si usor o vom pune peste crema mascarpone usurel cu ajutorul unei spatule.
Decojim fructele si le vom taia in bucati mici(apoximativ un cm),zmeura o vom pisa cu ajutorul unei furculite.Piscoturile le vom introduce in cocktail-ul de fructe ...asa ca si-n cazul unui tiramisu normal..
In cupe sau boluri generoase din sticla vom aranja colorat si artistic urmatoarele:
-cate o lingura generoasa de zmeura pisata-n fiecare bol..
adaugam un strat de crema de mascarpone si cocos,apoi un strat din piscoturi,un strat din fructele taiate cubulete si-n final crema mascarpone cu frisca...
Asta-i TOT!
Spectaculos si racoros pentru zile fierbinti de vara...
S-avem pofta!
Arianna
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana