Timp de preparare: 20 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g ciocolata neagra
- 400 g de frisca degresata(pentru batut)
- 200 g frisca degresata(pentru incalzit)
Mod de preparare:
Frisca degresata pentru batut trebuie pastrata la rece.Pentru a fi siguri ca se bate bine...turnati-o intr-un bol care a stat la racit timp de-o ora.
Bateti-o cu un robot de mana pana devine pufoasa si ferma.
Taiati ciocolata in bucati mici..incalziti cele 200 g de frisca degresata(pentru incalzit)cu ciocolata pana aceasta se topeste ..
Lasati sa se raceasca si apoi amestecam cu frisca(racita) timp de cateva secunde la viteza redusa.
Daca supa se intareste o puteti topi usor in cuptorul cu microunde inainte de a o servi.
Pastrati putina frisca pentru decor...
Pofta mare!
Arianna.
sa visam cu Denzel...
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!