Preparat usor si de efect!

Timp de preparare: 60 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2 piepti mari de pui,
  • 1/2 kg. ciuperci,
  • 2-3 fire de usturoi,
  • 1 legatura de verdeata,
  • 1-2 linguri de ulei de masline
  • 1/2 kg.de foietaj(din comert),
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • sos de mustar.

Mod de preparare:
1.Se toaca marunt ciupercile, usturoiul si verdeata(marar si patrunjel).Se calesc ciupercile in putin ulei de masline si se lasa sa scada bine.Se adauga verdeata.Se sareaza si se pipereaza.
2.Pieptul de pui se imparte in doua.Fiecare bucata se cresteaza pe mijloc pentru a obtine un buzunar , unde vom pune umplutura.Se condimenteaza.Se umplu buzunarele cu umplutura de ciuperci, obtinindu-se o rulada.
3.Din aluatul de foietaj se intinde o foaie groasa de 4-5 mm.Se taie fasii cu care se infasoara rulada de pui , ca la cornulete.(se obtin 4 rulade).Pe deasupra ungem cu ou fiecare rulada si coacem la cuptor timp de 35 minute.Servim cu sos de mustar.Preparatul poate fi servit cald sau rece, cu un vin alb sec.



O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)

N.R. Sosul de mustar poate fi inlocuit de sos curry. In bucataria frantuzeasca acest tip de foietaj este servit alaturi de melci umpluti cu sos curry.

Foto: Avlxyz


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri