Dificultate: redusa
Ingrediente:
- salata verde
- 1 ceapa rosie rondele
- otet balsamic
- 200g piept pui
- parmezan
- 1 ou
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui fasii (sare, piper dupa gust), se da prin faina, apoi prin ou si se prajeste in ulei.
Salata taiata se amesteca cu putin otet balsamic si se aseaza pe o farfurie pe ale carei margini se orneaza cu ceapa rondele; peste salata se aseaza pieptul pane si se presara parmezan.
O reteta propusa de: dana miron (danammiron)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară