Timp de preparare: 1h
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o capatana varza(cca un kg)
- 600 g carne de porc
- o bucata costita afumata
- 150 g orez
- o ceapa mare alba
- un ardei galben
- o rosie
- boia de ardei(dulce)
- sare
- piper
- marar
- cimbru
- ardei iute
Mod de preparare:
Varza taiata marunt se da cu sare si-o vom lasa linistita.
In oala-n care vom face "Lucskos Kaposzta" punem la prajit: ceapa, rosia si ardeiul taiate marunt. Dupa circa 5-7minute vom adauga boia de ardei (dulce).
Carnea de porc taiata bucati potrivite cat si costita(afumata) se vor pune peste ceapa... Adaugam apa cat sa acopere carnea si lasam pe foc pana cand carnea este fiarta.
Peste carne adugam varza si-o lasam circa 10 min sub capac...apoi vom tura apa cat cuprinde in oala-n care gatim.
Cand apa a dat in clocot adaugam orezul(spalat),lasam ciorba sub capac pana cand orezul este fiert...
Adaugam marar si putin cimbrisor.
Se serveste cu smantana si ardei iute!
Pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie