Timp de preparare: 1h
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o capatana varza(cca un kg)
- 600 g carne de porc
- o bucata costita afumata
- 150 g orez
- o ceapa mare alba
- un ardei galben
- o rosie
- boia de ardei(dulce)
- sare
- piper
- marar
- cimbru
- ardei iute
Mod de preparare:
Varza taiata marunt se da cu sare si-o vom lasa linistita.
In oala-n care vom face "Lucskos Kaposzta" punem la prajit: ceapa, rosia si ardeiul taiate marunt. Dupa circa 5-7minute vom adauga boia de ardei (dulce).
Carnea de porc taiata bucati potrivite cat si costita(afumata) se vor pune peste ceapa... Adaugam apa cat sa acopere carnea si lasam pe foc pana cand carnea este fiarta.
Peste carne adugam varza si-o lasam circa 10 min sub capac...apoi vom tura apa cat cuprinde in oala-n care gatim.
Cand apa a dat in clocot adaugam orezul(spalat),lasam ciorba sub capac pana cand orezul este fiert...
Adaugam marar si putin cimbrisor.
Se serveste cu smantana si ardei iute!
Pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare