Timp de preparare: 1h
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o capatana varza(cca un kg)
- 600 g carne de porc
- o bucata costita afumata
- 150 g orez
- o ceapa mare alba
- un ardei galben
- o rosie
- boia de ardei(dulce)
- sare
- piper
- marar
- cimbru
- ardei iute
Mod de preparare:
Varza taiata marunt se da cu sare si-o vom lasa linistita.
In oala-n care vom face "Lucskos Kaposzta" punem la prajit: ceapa, rosia si ardeiul taiate marunt. Dupa circa 5-7minute vom adauga boia de ardei (dulce).
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

Carnea de porc taiata bucati potrivite cat si costita(afumata) se vor pune peste ceapa... Adaugam apa cat sa acopere carnea si lasam pe foc pana cand carnea este fiarta.
Peste carne adugam varza si-o lasam circa 10 min sub capac...apoi vom tura apa cat cuprinde in oala-n care gatim.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Cand apa a dat in clocot adaugam orezul(spalat),lasam ciorba sub capac pana cand orezul este fiert...
Adaugam marar si putin cimbrisor.
Se serveste cu smantana si ardei iute!
Pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?