Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500gr carne vaca
- 5 cepe(albe) mari
- 5 morcovi generosi
- 10 ciuperci
- sare
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
-in final carnita de viata care a fost taiata feliute...
-sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
- si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier
Si-o luam de la capat: ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
Se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile (nu recomand cartofii prajiti)
Eu las preparatul pe foc mic circa 2 ore, dar depide foarte tare si de carnita de vita folosita... Este un preparat gustos si usor digerabil..
Arianna va doreste...
POFTA MARE!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani
Un cabinet de avocat din Iași vă va ajuta să înființați o societate în deplină legalitate!
Cum te simți cu adevărat? – un experiment psihologic inedit
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024