Un preparat gustos si usor digerabil... sa-l gatim atunci cand vin in vizita "soacrele noastre"..:)

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500gr carne vaca
  • 5 cepe(albe) mari
  • 5 morcovi generosi
  • 10 ciuperci
  • sare
  • piper
  • catei de usturoi

Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
-in final carnita de viata care a fost taiata feliute...
-sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
- si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier

Si-o luam de la capat: ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.

IMPORTANT!
Nu amestecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
Se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile (nu recomand cartofii prajiti)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Eu las preparatul pe foc mic circa 2 ore, dar depide foarte tare si de carnita de vita folosita... Este un preparat gustos si usor digerabil..

Arianna va doreste...
POFTA MARE!




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri