Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500gr carne vaca
- 5 cepe(albe) mari
- 5 morcovi generosi
- 10 ciuperci
- sare
- piper
- catei de usturoi
Mod de preparare:
Ceapa,morcovul si ciupercile taiate rondele se vor pune intr-o cratita astfel:
-putin ulei
-un rand ceapa
-un rand morcov
-cateva bucati ciupercute
si-n final carnita de viata care a fost taiata feliute...sare,piper si catei de usturoi printre straturi..
si din nou.. cate un strat de ceapa,morcov,ciuperci, carnita de vita..sare,pier si-o luam de la capat:
ceapa,morcov,ciuperci,carnita de vita,sare,piper.
-La final turnati o cana de apa..puneti capacul si lasati la un foc mic pana cand carnita de vita este fiarta.
IMPORTANT!
Nu amstecati in cratita pentru a nu distruge straturile formate..
se poate servi cu:
-orez
-cartofi de toate tipurile(nu recomand cartofii prajiti)
-Eu las preparatul pe foc mic cca 2 ore,acum depide foarte tare si de caritza de vita folosita..este un preparat gustos si usor digerabil..
Arianna va doreste...
POFTA MARE!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice