Un preparat dellycios din carne de peste.

Timp de preparare: 2 ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 peste mediu curatat de spini si piele;
  • 9-10 cartofi mijlocii taiati in doua apoi in doua pe lung apoi taiati subtiri(sub forma literei D).
  • 200 ml lapte
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml smantana groasa
  • 200 g branza rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare:
Prajeste cartofii bine si scoate-i pe un platou sa se scurga de ulei.
Pune intr-o oala ceapa si las-o sa se prajeasca bine. Pune pestele crud si lasa la foc mic amestecand din cand in cand pana se desface bine pestele. Pune vinul si mai lasa 5 minute.

Intre timp intr-un castronel pune la topit margarina in microunde.

In oala pune cartofii prajiti laptele,margarina topita,zeama de la lamaie si smantana. Potriveste de sare si piper.

Intr-o tava de cuptor pune pesmetul si jumatate din branza rasa,puna preparatul din peste si cartofi apoi pune restul de branza rasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Da la cuptor pentru 30-40 min sau pana capata o culoare aurie.

Serveste cu salata verde.
POFTA MARE!!!!


O reteta propusa de: crina nechifor (delly000707)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri