Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 peste mediu curatat de spini si piele;
- 9-10 cartofi mijlocii taiati in doua apoi in doua pe lung apoi taiati subtiri(sub forma literei D).
- 200 ml lapte
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 catel de usturoi
- zeama de la o lamaie
- 200 ml smantana groasa
- 200 g branza rasa
- 2 linguri pesmet
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Prajeste cartofii bine si scoate-i pe un platou sa se scurga de ulei.
Pune intr-o oala ceapa si las-o sa se prajeasca bine. Pune pestele crud si lasa la foc mic amestecand din cand in cand pana se desface bine pestele. Pune vinul si mai lasa 5 minute.
Intre timp intr-un castronel pune la topit margarina in microunde.
In oala pune cartofii prajiti laptele,margarina topita,zeama de la lamaie si smantana. Potriveste de sare si piper.
Intr-o tava de cuptor pune pesmetul si jumatate din branza rasa,puna preparatul din peste si cartofi apoi pune restul de branza rasa.
Da la cuptor pentru 30-40 min sau pana capata o culoare aurie.
Serveste cu salata verde.
POFTA MARE!!!!
O reteta propusa de: crina nechifor (delly000707)
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT