Peste cu smantana

12:05, 6 Mai 2009 publicat în Retete culinare

Un preparat dellycios din carne de peste.

Timp de preparare: 2 ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 peste mediu curatat de spini si piele;
  • 9-10 cartofi mijlocii taiati in doua apoi in doua pe lung apoi taiati subtiri(sub forma literei D).
  • 200 ml lapte
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 200 ml smantana groasa
  • 200 g branza rasa
  • 2 linguri pesmet
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare:
Prajeste cartofii bine si scoate-i pe un platou sa se scurga de ulei.
Pune intr-o oala ceapa si las-o sa se prajeasca bine. Pune pestele crud si lasa la foc mic amestecand din cand in cand pana se desface bine pestele. Pune vinul si mai lasa 5 minute.

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

Intre timp intr-un castronel pune la topit margarina in microunde.

In oala pune cartofii prajiti laptele,margarina topita,zeama de la lamaie si smantana. Potriveste de sare si piper.

Citeste si:
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...
Sylfirm X, inovație în...

Intr-o tava de cuptor pune pesmetul si jumatate din branza rasa,puna preparatul din peste si cartofi apoi pune restul de branza rasa.

Da la cuptor pentru 30-40 min sau pana capata o culoare aurie.

Serveste cu salata verde.
POFTA MARE!!!!


O reteta propusa de: crina nechifor (delly000707)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri