Timp de preparare: 2 ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 peste mediu curatat de spini si piele;
- 9-10 cartofi mijlocii taiati in doua apoi in doua pe lung apoi taiati subtiri(sub forma literei D).
- 200 ml lapte
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 catel de usturoi
- zeama de la o lamaie
- 200 ml smantana groasa
- 200 g branza rasa
- 2 linguri pesmet
- 100 ml vin alb
Mod de preparare:
Prajeste cartofii bine si scoate-i pe un platou sa se scurga de ulei.
Pune intr-o oala ceapa si las-o sa se prajeasca bine. Pune pestele crud si lasa la foc mic amestecand din cand in cand pana se desface bine pestele. Pune vinul si mai lasa 5 minute.
Intre timp intr-un castronel pune la topit margarina in microunde.
In oala pune cartofii prajiti laptele,margarina topita,zeama de la lamaie si smantana. Potriveste de sare si piper.
Intr-o tava de cuptor pune pesmetul si jumatate din branza rasa,puna preparatul din peste si cartofi apoi pune restul de branza rasa.
Da la cuptor pentru 30-40 min sau pana capata o culoare aurie.
Serveste cu salata verde.
POFTA MARE!!!!
O reteta propusa de: crina nechifor (delly000707)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară