Timp de preparare: o ora si jumatate
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 400 gr faina ,
- 1 praf de copt,
- 50 gr cacao,
- 200gr zahar,
- 1 plic de vanilie,
- 1 ou
- 200 gr unt.
Pentru crema ai nevoie de:
- 500 ricota (sau urda de oi)
- 200gr dezahar
- 1 plic de vanilie
- 3 oua
- 250 gr de unt.
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 150°. Unge o tava rotunda cu unt. Intr-un castron mai mare uniti faina si cacao, apoi puneti si zaharul, vanilia, oul si untul moale. Amestecati bine cu un tel sau cu mixerul toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena. Impartiti compozitia in doua parti. Turnati o parte in tava, adaugati crema de ricota si deasupra se pune aluatul ramas pe care il dati prin razatoare.
O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!