Timp de preparare: o ora si jumatate
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 400 gr faina ,
- 1 praf de copt,
- 50 gr cacao,
- 200gr zahar,
- 1 plic de vanilie,
- 1 ou
- 200 gr unt.
Pentru crema ai nevoie de:
- 500 ricota (sau urda de oi)
- 200gr dezahar
- 1 plic de vanilie
- 3 oua
- 250 gr de unt.
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 150°. Unge o tava rotunda cu unt. Intr-un castron mai mare uniti faina si cacao, apoi puneti si zaharul, vanilia, oul si untul moale. Amestecati bine cu un tel sau cu mixerul toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena. Impartiti compozitia in doua parti. Turnati o parte in tava, adaugati crema de ricota si deasupra se pune aluatul ramas pe care il dati prin razatoare.
O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară