Timp de preparare: o ora si jumatate
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 400 gr faina ,
- 1 praf de copt,
- 50 gr cacao,
- 200gr zahar,
- 1 plic de vanilie,
- 1 ou
- 200 gr unt.
Pentru crema ai nevoie de:
- 500 ricota (sau urda de oi)
- 200gr dezahar
- 1 plic de vanilie
- 3 oua
- 250 gr de unt.
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 150°. Unge o tava rotunda cu unt. Intr-un castron mai mare uniti faina si cacao, apoi puneti si zaharul, vanilia, oul si untul moale. Amestecati bine cu un tel sau cu mixerul toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena. Impartiti compozitia in doua parti. Turnati o parte in tava, adaugati crema de ricota si deasupra se pune aluatul ramas pe care il dati prin razatoare.
O reteta propusa de: gabriela vonas (delly000570)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?