Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- Blat
- 5 albuse
- 250 gr.zahar
- o lamaie
- 1 praf de copt
- 150 gr.nuca de cocos
- 100 gr.faina
- 1 pachet stafide
- lapte
- Crema
- 150 gr.zahar
- 5 galbenusuri
- 3 linguri faina
- 300 ml de lapte rece
- unt
- zahar vanilat
- nuca de cocos
Mod de preparare:
Blat
5 albuse se bat spuma cu 250 gr.zahar si zeama de la o lamaie
1 praf de copt
150 gr.nuca de cocos
100 gr.faina
1 pachet stafide
Se da la cuptor... Dupa ce l-am scos se insiropeaza cu 15 linguri de lapte rece, altfel blatul o sa fie tare.
Crema
150 gr.zahar se mixeaza cu cele 5 galbenusuri... spuma!
Se adauga 3 linguri faina si 300 ml de lapte rece...
Toate acestea le vom pune la foc mic pe aragaz pana vom obtine o crema groasa(gen budinca)
Cand s-a racit crema vom adauga:
-un unt(de 200 gr.)
-4-5 plicuri vanilie
Crema se pune peste blat iar la final se presara putina nuca de cocos.
Arianna va doreste...
pofta mare!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară