Pulpe de pui, curry rosu de India, praz, brocoli, varza rosie... si un vin bun si rosu de nervi...:)

Timp de preparare: 1hsi30min
Dificultate: redusa

Ingrediente:

Ingrediente pentru 6 pulpe pui

  • 3-4 morcovi
  • 1 conopida mica
  • 3-4 praz
  • 150-200 gr. varza rosie(este buna si cea alba)
  • 1 brocoli mic
  • 4-5 cartofi
  • 2 cepe mici
  • sare
  • 2 cuburi knor
  • soia (lichida)
  • "curry rosu de India"

in cazul in care nu gasim curry -ul rosu de India.. se poate inlocuim cu piper, boia, curry galben, vegeta...

Mod de preparare:
Morcovii si prazul se taie rondele.
Conopida si brocoli se taie-n bucati cca 2-3 cm.
Varza si cartofii se taie asa ca pentru supa(tocanita).
Ceapa se taie felii barcuta.
Se amesteca toate si se pun toate condimentele.
Cuburile knorr le vom dizolva in apa calda..

Se pun toate intr-o tava (tava poate sa fie plina pentru ca zarzavaturile scad)
Peste se toarna soia si apa cu knorr-ul..se mai pune apa asa incat zarzavaturile sa fie in apa pana la jumatate sau putin mai sus..
Pulpele se sareaza si se condimenteaza ( eu folosesc acelasi "kurry rosu de india")
Peste tava se pune un gratar - eu il folosesc pe cel de la aragaz cu tot cu tava - au aceeasi marime...
Se pune grataru' pe tava si pulpele pe gratar asa ca sucul din pulpe sa se poata scurge-n tava peste legume..
Daca nu aveti gratar putem pune pulpele direct pe zarzavaturi dar atunci nu o sa fie asa crocante.
Se da la cuptor la 220 grade cca 1ora - 1 ora jumate. Depinde de marimea pulpelor..ne vom uita-n cupor si cand sunt rumenite sunt numai bune de servit...

ce sa maaai...avem pulpele crocante si garnitura langa..

pofta mare!

Arianna.




O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri