12:04, 8 Aprilie 2009 publicat în Retete culinare

Este excelenta pentru sarbatoarea Pastelui!

Timp de preparare: 50 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 700gr. carne de miel tocata,
  • 500g. foi de placinta,
  • 2 felii de paine,
  • 2 oua,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 legatura usturoi verde,
  • 1 lingura ulei,
  • nucsoara, sare,
  • piper,
  • 1 galbenus de ou,
  • 1 legatura marar verde,
  • 1 lingurita condimente pentru carnea de miel;

Mod de preparare:
1.Carnea tocata se amesteca cu ceapa si usturoiul taiate rondele fine,mararul tocat ,feliile de paine inmuiate si stoarse,ouale , nucsoara,sarea, piperul si condimentele pentru carnea de miel.

Citeste si:
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie
 Cum alegi vinul potrivit...

2.Se unge cu ulei o tava patrata si se tapeteaza cu jumatate din foile de placinta. Se pune compozitia de carne, se niveleaza, se aseaza cealalta jumatate de foi de placinta, apasand marginile ,ca sa nu iasa compozitia. Se unge placinta cu galbenus si se rumeneste la cuptor la foc potrivit timp de 40 minute. Se taie patrate si se servesc cu un vin alb sec.


O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)

Foto: laRuth

Citeste si:
Ce este NIACINAMIDA și 5 cosmetice care o conțin
Ce este NIACINAMIDA și 5...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri