Timp de preparare: 50 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700gr. carne de miel tocata,
- 500g. foi de placinta,
- 2 felii de paine,
- 2 oua,
- 1 legatura ceapa verde,
- 1 legatura usturoi verde,
- 1 lingura ulei,
- nucsoara, sare,
- piper,
- 1 galbenus de ou,
- 1 legatura marar verde,
- 1 lingurita condimente pentru carnea de miel;
Mod de preparare:
1.Carnea tocata se amesteca cu ceapa si usturoiul taiate rondele fine,mararul tocat ,feliile de paine inmuiate si stoarse,ouale , nucsoara,sarea, piperul si condimentele pentru carnea de miel.
Cum alegi vinul potrivit pentru o cină în familie

2.Se unge cu ulei o tava patrata si se tapeteaza cu jumatate din foile de placinta. Se pune compozitia de carne, se niveleaza, se aseaza cealalta jumatate de foi de placinta, apasand marginile ,ca sa nu iasa compozitia. Se unge placinta cu galbenus si se rumeneste la cuptor la foc potrivit timp de 40 minute. Se taie patrate si se servesc cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Foto: laRuth
Ce este NIACINAMIDA și 5 cosmetice care o conțin

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili