Timp de preparare: 50 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 700gr. carne de miel tocata,
- 500g. foi de placinta,
- 2 felii de paine,
- 2 oua,
- 1 legatura ceapa verde,
- 1 legatura usturoi verde,
- 1 lingura ulei,
- nucsoara, sare,
- piper,
- 1 galbenus de ou,
- 1 legatura marar verde,
- 1 lingurita condimente pentru carnea de miel;
Mod de preparare:
1.Carnea tocata se amesteca cu ceapa si usturoiul taiate rondele fine,mararul tocat ,feliile de paine inmuiate si stoarse,ouale , nucsoara,sarea, piperul si condimentele pentru carnea de miel.
2.Se unge cu ulei o tava patrata si se tapeteaza cu jumatate din foile de placinta. Se pune compozitia de carne, se niveleaza, se aseaza cealalta jumatate de foi de placinta, apasand marginile ,ca sa nu iasa compozitia. Se unge placinta cu galbenus si se rumeneste la cuptor la foc potrivit timp de 40 minute. Se taie patrate si se servesc cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Foto: laRuth
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară