Dificultate:
redusa
30 min
Cum să-ți serbezi ziua onomastică

Ingrediente:
700g coacaze, 30-50g zahar, 4 albusuri, 15g zahar pudra, un pachet zahar vanilat
Mod de preparare si pregatire:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad. Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.
(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)
O reteta propusa de Ionela Dan
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?