Dificultate:
redusa
30 min
Ingrediente:
700g coacaze, 30-50g zahar, 4 albusuri, 15g zahar pudra, un pachet zahar vanilat
Mod de preparare si pregatire:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad. Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.
(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)
O reteta propusa de Ionela Dan
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT