Dificultate:
redusa
30 min
Ingrediente:
700g coacaze, 30-50g zahar, 4 albusuri, 15g zahar pudra, un pachet zahar vanilat
Mod de preparare si pregatire:
Se fierb fructele cu zaharul si putina apa, pana scad. Apoi se pun intr-un vas uns cu unt si se acopera cu albusurile batute spuma tare cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Se dau la cuptor la foc iute (in cuptorul incins) circa 10 minute.
(Coacazele negre se fierb inainte caci sunt foarte acre)
O reteta propusa de Ionela Dan
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor