IN ACEST ARTICOL:
Preparat savuros!!!

Dificultate:
redusa

Timp de preparare:
80' - min

Ingrediente:
1kg. muschi de vita (tanara),
2 portocale,
1 lamaie,
1 morcov,
2 cepe,
20g.unt sau margarina,
sare,
piper;

Mod de preparare si pregatire:
1.Muschiul de vita se spala bine cu apa rece.Se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt.Se stoarce lamaia , apoi portocalele si cu sucul astfel obtinut se stropeste carnea.laturi de carne se pune morcovul taiat rondele si ceapa taiata julien.Se lasa vasul in cuptor pana se fragezeste carnea.Din cand in cand ,se stropeste carnea cu sosul din vas.
2.Cand carnea este gata, se scoate din cuptor si din vas, se lasa putin sa se racoreasca si se taie felii subtiri, care se aseaza pe un platou alaturi de felii de portocala.Se serveste cu o salata de castraveti si un vin rece.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri