Dificultate:
redusa
Timp de preparare:
80' - min
Ingrediente:
1kg. muschi de vita (tanara),
2 portocale,
1 lamaie,
1 morcov,
2 cepe,
20g.unt sau margarina,
sare,
piper;
Mod de preparare si pregatire:
1.Muschiul de vita se spala bine cu apa rece.Se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt.Se stoarce lamaia , apoi portocalele si cu sucul astfel obtinut se stropeste carnea.laturi de carne se pune morcovul taiat rondele si ceapa taiata julien.Se lasa vasul in cuptor pana se fragezeste carnea.Din cand in cand ,se stropeste carnea cu sosul din vas.
2.Cand carnea este gata, se scoate din cuptor si din vas, se lasa putin sa se racoreasca si se taie felii subtiri, care se aseaza pe un platou alaturi de felii de portocala.Se serveste cu o salata de castraveti si un vin rece.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !