IN ACEST ARTICOL:
Va poftesc la o supa daneza cu USTUROI cum de putine ori ne este dat sa mancam....

Va poftesc la o supa daneza cu USTUROI cum de putine ori ne este dat sa mancam....

Dificultate:
redusa

Ingrediente:
- Un pui mai mare ..

- 3-4 cepe

- 10 cartofi (potriviti)

- 500g ciuperci

- 5 catei usturoi

- doua cutii de branza pasta cu usturoi (se poate inlocui cu 500 ml frisca lichida + inca 2-3 catei usturoi)

- vegeta sau cuburi knorr

- sare si piper dupa gust...

Mod de preparare si pregatire:

Puiul se pune la fiert cu vegeta si sare– sa fie bine acoperit cu apa....

Cand este fiert se raceste putin si carnea se face fasii (asa ca la ciorbita de burta)

Ceapa si ciupercutele se curata si se vor taia feliute, se vor pune la calit dar nu prea tare....

Cartofii se curata, se taie cuburi...(ca la tocana de cartofi)

Ceapa, ciupercile calite, usturoiul presat si cartofii taiati se pun la fiert in apa in care a fiert puiul..

Cand sunt fierte se adauga branza (sau 500 ml frisca lichida + cateii de usturoi). Se vor pune mai multi sau mai putini catei de usturoi.. depinde cum doriti sa fie supa)

Se mai fierbe putin dupa care se aduaga carnita de pui ...(eu am folosit doar pieptul si aripioarele de la pui..cele doua pulpe l-am pastrat pentru o alta mancare)

Se da in vestitul clocot, se pune capacul, dupa care se lasa sa comunice cu ingerii...:o)

Secretul unei supe este sa stea dupa ce este gata inca 15 minute linistita sub capac ...

Va doresc pofta mare!

Este o supa bogata si satioasa! Sunt sigura ca veti vrea portie dublaaaaaaa...

Arianna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri