Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4sepii curatate si fara tentacule(250g fiecare)
- 2 linguri de ulei de masline
- 3 linguri de pesmet fin
- 2 catei de usturoi
- 2 lingurite de capperi
- 8 masline negre
- cateva fire de patrunjel tocat fin
- un praf de oregan, piper si sare dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se lasa sa se rumeneasca usturoiul putin zdrobit, adaugand si celelalte ingrediente (tocate) timp de cateva minute. Se amesteca bine toate ingredientele si cu aceasta compozitie umple sepiile (nu trebuie umplute la maxim pentru ca pot exploda in timpul fierberii) legandu-le la capat cu o sforicica sau o scobitoare. Se tin la cald, intre timp intr-o alta oala prepara un sos de rosii (rosii cubulete la cutie) cu un pic de usturoi si o ceapa mica tocata si sare dupa gust, dupa care adauga sepiile umplute in sosul de rosii si se fierb la foc mic timp de 1h. Din cand in cand adauga cu un polonic apa calduta (dupa preferinte se poate pune la inceputul fierberii un pic de vin alb).
O reteta propusa de: Vera Anda (susiyama)
Sepii umplute

- ALTE ARTICOLE DESPRE:
- capperi
- fructe de mare
- retete usoare
- sepie
- sepii
- sepii umplute
Vizionare placuta
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana