Ingrediente:
- 1 curcan intreg
- 1 lamaie
- 500 g ciuperci
- 4 cepe
- o ceasca de lapte
- un pachet cu ficatei
- 2 oua
- 3 felii de paine
- unt, sare, piper, verdeata
Mod de preparare:
Curata curcanul de maruntaie (daca are), spala-l bine si inauntru, usuca-l si freaca-l peste tot cu sare, apoi lasa-l deoparte 25-30 minute.Intre timp caleste ceapa si ficateii, adauga apoi ciupercile taiate cubulete, piperul, verdeata tocata si lasa tigaia pe foc pana dispare zeama.
Umple curcanul, unge-l cu unt si apoi pune-l intr-o tava cu unt topit si cu lapte.Da la cuptor cam o ora, turnand mereu deasupra lui apa.Se serveste stropit cu zeama de lamaie.
O reteta propusa de: trifan carmen (nemrac)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară