Ingrediente:
- 1 curcan intreg
- 1 lamaie
- 500 g ciuperci
- 4 cepe
- o ceasca de lapte
- un pachet cu ficatei
- 2 oua
- 3 felii de paine
- unt, sare, piper, verdeata
Mod de preparare:
Curata curcanul de maruntaie (daca are), spala-l bine si inauntru, usuca-l si freaca-l peste tot cu sare, apoi lasa-l deoparte 25-30 minute.Intre timp caleste ceapa si ficateii, adauga apoi ciupercile taiate cubulete, piperul, verdeata tocata si lasa tigaia pe foc pana dispare zeama.
Umple curcanul, unge-l cu unt si apoi pune-l intr-o tava cu unt topit si cu lapte.Da la cuptor cam o ora, turnand mereu deasupra lui apa.Se serveste stropit cu zeama de lamaie.
O reteta propusa de: trifan carmen (nemrac)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!