Ingrediente:
- 1 curcan intreg
- 1 lamaie
- 500 g ciuperci
- 4 cepe
- o ceasca de lapte
- un pachet cu ficatei
- 2 oua
- 3 felii de paine
- unt, sare, piper, verdeata
Mod de preparare:
Curata curcanul de maruntaie (daca are), spala-l bine si inauntru, usuca-l si freaca-l peste tot cu sare, apoi lasa-l deoparte 25-30 minute.Intre timp caleste ceapa si ficateii, adauga apoi ciupercile taiate cubulete, piperul, verdeata tocata si lasa tigaia pe foc pana dispare zeama.
Umple curcanul, unge-l cu unt si apoi pune-l intr-o tava cu unt topit si cu lapte.Da la cuptor cam o ora, turnand mereu deasupra lui apa.Se serveste stropit cu zeama de lamaie.
O reteta propusa de: trifan carmen (nemrac)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?