Ingrediente:
- 1 curcan intreg
- 1 lamaie
- 500 g ciuperci
- 4 cepe
- o ceasca de lapte
- un pachet cu ficatei
- 2 oua
- 3 felii de paine
- unt, sare, piper, verdeata
Mod de preparare:
Curata curcanul de maruntaie (daca are), spala-l bine si inauntru, usuca-l si freaca-l peste tot cu sare, apoi lasa-l deoparte 25-30 minute.Intre timp caleste ceapa si ficateii, adauga apoi ciupercile taiate cubulete, piperul, verdeata tocata si lasa tigaia pe foc pana dispare zeama.
Umple curcanul, unge-l cu unt si apoi pune-l intr-o tava cu unt topit si cu lapte.Da la cuptor cam o ora, turnand mereu deasupra lui apa.Se serveste stropit cu zeama de lamaie.
O reteta propusa de: trifan carmen (nemrac)
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT