20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 350g.paste fusilli,(paste italienesti)
- sare,
- 500g.broccoli,
- 4 oua fierte,
- 200g.ton(din conserva),
- 1 manunchi de busuioc proaspat,
- 200g.maioneza (vegetala),
- 2 catei de usturoi zdrobiti,
- 200g.iaurt,
- 2-3 linguri suc de lamaie,
- piper proaspat macinat,
- zahar,
- 1 ardei gras rosu;
Mod de preparare:
1.Se fierb pastele potrivit indicatiilor de pe pachet .
2.Se spala broccoli si se desface in buchetele, apoi se fierbe in apa sarata 3 minute.Se scurge de apa.
3.Se curata ouale fierte si se taie in sferturi.
3 Se desface conserva de ton, se pune tonul in salatiera si cu furculita se zdrobeste tonul in bucati mici.
4.Se spala busuiocul si se toaca marunt.
5.Maioneza se amesteca cu iaurtul,cu usturoiul si cu sucul de lamaie.Se condimenteaza cu sare si piper.
6.Ardeiul se curata de seminte si se taie fasii.
7.Pastele se amesteca cu broccoli, cu ardeiul ,cu busuiocul, cu sucul de lamaiesi cu tonul.Sosul se toarna peste aceste ingrediente, se amesteca usor si se mai condimenteaza cu sare si piper, daca este necesar.Se incorporeaza usor ouale si se tine salata la rece cca.1 oraSe serveste cu vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro