(pentru 6 persoane):
- 200g. unt(moale),
- 2 linguri amestec de verdeturi tocate fin(patrunjel, telina, marar),
- 1 lingura pasta de rosii,
- 2 galbenuse de ou (fierte ),
- 1 lingura praf de curry,
- 1 lingura suc de lamaie,
- sare,
- piper,
- 7 felii dreptunghiulare de paine de secara;
Mod de preparare:
1.Untul se amesteca cu sare si
piper si se imparte in 3 portii.Intr-o portie se pune amestecul de verdeturi si se omogenizeaza bine, in a doua pasta de rosii , iar in a treia galbenusurile de ou zdrobite, praful de curry si sucul de lamaie.Se pun la rece pentru 30 minute.
2.Se ung feliile de paine cu cele trei creme , alternand culorile-verde, rosu si galben,se aseaza unele peste altele, apoi aperitivul se pune in frigider pana la servire, cand se taie in patrate si se acompaniaza cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie