(pentru 6 persoane):
- 200g. unt(moale),
- 2 linguri amestec de verdeturi tocate fin(patrunjel, telina, marar),
- 1 lingura pasta de rosii,
- 2 galbenuse de ou (fierte ),
- 1 lingura praf de curry,
- 1 lingura suc de lamaie,
- sare,
- piper,
- 7 felii dreptunghiulare de paine de secara;
Mod de preparare:
1.Untul se amesteca cu sare si
piper si se imparte in 3 portii.Intr-o portie se pune amestecul de verdeturi si se omogenizeaza bine, in a doua pasta de rosii , iar in a treia galbenusurile de ou zdrobite, praful de curry si sucul de lamaie.Se pun la rece pentru 30 minute.
2.Se ung feliile de paine cu cele trei creme , alternand culorile-verde, rosu si galben,se aseaza unele peste altele, apoi aperitivul se pune in frigider pana la servire, cand se taie in patrate si se acompaniaza cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară