(pentru 6 persoane):
- 200g. unt(moale),
- 2 linguri amestec de verdeturi tocate fin(patrunjel, telina, marar),
- 1 lingura pasta de rosii,
- 2 galbenuse de ou (fierte ),
- 1 lingura praf de curry,
- 1 lingura suc de lamaie,
- sare,
- piper,
- 7 felii dreptunghiulare de paine de secara;
Mod de preparare:
1.Untul se amesteca cu sare si
piper si se imparte in 3 portii.Intr-o portie se pune amestecul de verdeturi si se omogenizeaza bine, in a doua pasta de rosii , iar in a treia galbenusurile de ou zdrobite, praful de curry si sucul de lamaie.Se pun la rece pentru 30 minute.
2.Se ung feliile de paine cu cele trei creme , alternand culorile-verde, rosu si galben,se aseaza unele peste altele, apoi aperitivul se pune in frigider pana la servire, cand se taie in patrate si se acompaniaza cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !