Ingrediente
2 dovleci rotunzi (nu prea mari)
200g orez
2 cepe
1 ardei gras
sare
piper
30g unt
salvie
Cum preparam
• Taiem dovlecii in doua. ii curatam de seminte. Doua jumatati le coacem in cuptor, 30 minute, iar celelalte jumatati le curatam si le dam pe razatoarea mica.
• Curatam ceapa si ardeiul gras si le tocam marunt. intr-o craticioara topim untul si prajim ceapa, ardeiul si dovleacul ras, 2 minute. Adaugam orezul, sarea, piperul si turnan 400ml apa. Fierbem pe foc mic. La final punem frunzele de salvie.
• Scoatem dovleacul copt din cuptor si il umplem cu orezul preparat. Servim cald.
2 portii
Timp de preparare: 60 minute
Mai multe retete gasesti pe sietul publicatiei, la https://www.lacucina.ro.
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !