35 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 8 bucati)
- 50g.masline verzi,
- 50g.rosii murate,(mici)
- 200g.branza dulce proaspata,
- 1-2 linguri de lapte,
- 2 linguri condimente amestec din Provence,
- 4 felii paine de secara cu seminte de floarea soarelui,
- 6 felii cascaval Rucar,
- rosii cocktail,
- sare,
- piper,
- cimbrisor,
- patrunjel verde,
- scobitori;
Mod de preparare:
1.Din masline se lasa deoparte 2 bucati, restul se toaca marunt;rosiile murate se toaca si ele.Branza dulce se amesteca cu laptele ,se incorporeaza maslinele si rosiile tocate,apoi se condimenteaza cu amestec de condimente din Provence ,sare si piper.
2.Cele 4 felii de paine si 4 felii de cascaval se ung cu cate o lingura de crema de branza ,se aseaza unele peste altele ,iar deasupra se acopera cu felii de cascaval.Fiecare bucata se taie in doua , oblic, si se orneaza 2 cu rosii cocktail,2 cu masline verzi ,2 cu patrunjel verde si 2 cu cimbrisor verde.Se servesc cu vin alb sec sau roze.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară