35 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 8 bucati)
- 50g.masline verzi,
- 50g.rosii murate,(mici)
- 200g.branza dulce proaspata,
- 1-2 linguri de lapte,
- 2 linguri condimente amestec din Provence,
- 4 felii paine de secara cu seminte de floarea soarelui,
- 6 felii cascaval Rucar,
- rosii cocktail,
- sare,
- piper,
- cimbrisor,
- patrunjel verde,
- scobitori;
Mod de preparare:
1.Din masline se lasa deoparte 2 bucati, restul se toaca marunt;rosiile murate se toaca si ele.Branza dulce se amesteca cu laptele ,se incorporeaza maslinele si rosiile tocate,apoi se condimenteaza cu amestec de condimente din Provence ,sare si piper.
2.Cele 4 felii de paine si 4 felii de cascaval se ung cu cate o lingura de crema de branza ,se aseaza unele peste altele ,iar deasupra se acopera cu felii de cascaval.Fiecare bucata se taie in doua , oblic, si se orneaza 2 cu rosii cocktail,2 cu masline verzi ,2 cu patrunjel verde si 2 cu cimbrisor verde.Se servesc cu vin alb sec sau roze.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân