IN ACEST ARTICOL:
Sunt nimerite pentru un mic dejun copios sau o cina.
Timp de preparare:

35 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 8 bucati)
  • 50g.masline verzi,
  • 50g.rosii murate,(mici)
  • 200g.branza dulce proaspata,
  • 1-2 linguri de lapte,
  • 2 linguri condimente amestec din Provence,
  • 4 felii paine de secara cu seminte de floarea soarelui,
  • 6 felii cascaval Rucar,
  • rosii cocktail,
  • sare,
  • piper,
  • cimbrisor,
  • patrunjel verde,
  • scobitori;

Mod de preparare:

1.Din masline se lasa deoparte 2 bucati, restul se toaca marunt;rosiile murate se toaca si ele.Branza dulce se amesteca cu laptele ,se incorporeaza maslinele si rosiile tocate,apoi se condimenteaza cu amestec de condimente din Provence ,sare si piper.

2.Cele 4 felii de paine si 4 felii de cascaval se ung cu cate o lingura de crema de branza ,se aseaza unele peste altele ,iar deasupra se acopera cu felii de cascaval.Fiecare bucata se taie in doua , oblic, si se orneaza 2 cu rosii cocktail,2 cu masline verzi ,2 cu patrunjel verde si 2 cu cimbrisor verde.Se servesc cu vin alb sec sau roze.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri