30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 smochine coapte bine,
- 4 cotlete (fara os),
- 3 linguri mustar de smochine(din comert),
- 3 linguri ulei de masline,
- sare de mare,
- piper proaspat macinat;
Mod de preparare:
1.Se spala smochinele, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in felii de 5 mm.grosime.
2.Cu un cutit ascutit se face un buzunaras fiecarei bucati de cotlet,unde se pun 3-4 felii de smochine.
3.Se amesteca mustarul de smochine cu uleiul si, cu acest amestec ,se ung cotletele umplute cu smochine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se frig pe gratar timp de 6 minute,pe fiecare parte.
4.Se servesc cotletele cu garnitura de cartofi si salata verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor