30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 smochine coapte bine,
- 4 cotlete (fara os),
- 3 linguri mustar de smochine(din comert),
- 3 linguri ulei de masline,
- sare de mare,
- piper proaspat macinat;
Mod de preparare:
1.Se spala smochinele, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in felii de 5 mm.grosime.
2.Cu un cutit ascutit se face un buzunaras fiecarei bucati de cotlet,unde se pun 3-4 felii de smochine.
3.Se amesteca mustarul de smochine cu uleiul si, cu acest amestec ,se ung cotletele umplute cu smochine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se frig pe gratar timp de 6 minute,pe fiecare parte.
4.Se servesc cotletele cu garnitura de cartofi si salata verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !