30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 4 smochine coapte bine,
- 4 cotlete (fara os),
- 3 linguri mustar de smochine(din comert),
- 3 linguri ulei de masline,
- sare de mare,
- piper proaspat macinat;
Mod de preparare:
1.Se spala smochinele, se sterg cu un prosop de bucatarie si se taie in felii de 5 mm.grosime.
2.Cu un cutit ascutit se face un buzunaras fiecarei bucati de cotlet,unde se pun 3-4 felii de smochine.
3.Se amesteca mustarul de smochine cu uleiul si, cu acest amestec ,se ung cotletele umplute cu smochine.Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se frig pe gratar timp de 6 minute,pe fiecare parte.
4.Se servesc cotletele cu garnitura de cartofi si salata verde.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?