15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 800g. muschi de vita,
- 2 manunchiuri de patrunjel verde,
- 10-12 frunzulite de busuioc,
- 6 frunzulite de menta,
- 1 catel de usturoi,
- 3-4 sardele in ulei,
- 1 lingura mustar de Dijon,
- 1 lingura de boabe de ienupar,
- 2dl.ulei de masline,
- 1 lingura otet de vin(rosu);
Mod de preparare:
(pentru 4 persoane)
1.Carnea se taie in 4 felii mai grosute.Fiecare felie se unge cu ulei de masline si se frige pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
2.Se amesteca toate ingredientele de mai sus (cu exceptia carnii) si se turmixeaza , obtinandu-se salsa verde(sosul verde), care se serveste alaturi de muschiul de vita.
3.Preparatul se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie