IN ACEST ARTICOL:
Pentru un party cu grill este o delicatesa!!!
Timp de preparare:

15 - min

Dificultate:


redusa

Ingrediente:

  • 800g. muschi de vita,
  • 2 manunchiuri de patrunjel verde,
  • 10-12 frunzulite de busuioc,
  • 6 frunzulite de menta,
  • 1 catel de usturoi,
  • 3-4 sardele in ulei,
  • 1 lingura mustar de Dijon,
  • 1 lingura de boabe de ienupar,
  • 2dl.ulei de masline,
  • 1 lingura otet de vin(rosu);


Mod de preparare:


(pentru 4 persoane)
1.Carnea se taie in 4 felii mai grosute.Fiecare felie se unge cu ulei de masline si se frige pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
2.Se amesteca toate ingredientele de mai sus (cu exceptia carnii) si se turmixeaza , obtinandu-se salsa verde(sosul verde), care se serveste alaturi de muschiul de vita.
3.Preparatul se serveste cu un vin rosu sec.

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri