15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 800g. muschi de vita,
- 2 manunchiuri de patrunjel verde,
- 10-12 frunzulite de busuioc,
- 6 frunzulite de menta,
- 1 catel de usturoi,
- 3-4 sardele in ulei,
- 1 lingura mustar de Dijon,
- 1 lingura de boabe de ienupar,
- 2dl.ulei de masline,
- 1 lingura otet de vin(rosu);
Mod de preparare:
(pentru 4 persoane)
1.Carnea se taie in 4 felii mai grosute.Fiecare felie se unge cu ulei de masline si se frige pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
2.Se amesteca toate ingredientele de mai sus (cu exceptia carnii) si se turmixeaza , obtinandu-se salsa verde(sosul verde), care se serveste alaturi de muschiul de vita.
3.Preparatul se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana