15 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 800g. muschi de vita,
- 2 manunchiuri de patrunjel verde,
- 10-12 frunzulite de busuioc,
- 6 frunzulite de menta,
- 1 catel de usturoi,
- 3-4 sardele in ulei,
- 1 lingura mustar de Dijon,
- 1 lingura de boabe de ienupar,
- 2dl.ulei de masline,
- 1 lingura otet de vin(rosu);
Mod de preparare:
(pentru 4 persoane)
1.Carnea se taie in 4 felii mai grosute.Fiecare felie se unge cu ulei de masline si se frige pe grill 5-6 minute pe fiecare parte.
2.Se amesteca toate ingredientele de mai sus (cu exceptia carnii) si se turmixeaza , obtinandu-se salsa verde(sosul verde), care se serveste alaturi de muschiul de vita.
3.Preparatul se serveste cu un vin rosu sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?