- 1/2 lingurita sofran,
- 2 linguri suc de portocale,
- 5 linguri maioneza,
- 180g. iaurt natur,
- 2 catei de usturoi,
- sare,
- piper,
- 600g. calamari taiati inele,
- 2 oua,
- 150g. faina,
- nucsoara macinata(dupa gust),
- 125ml. bere,
- 1l. ulei;
Mod de preparare:
1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.
2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.
3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie