- 1/2 lingurita sofran,
- 2 linguri suc de portocale,
- 5 linguri maioneza,
- 180g. iaurt natur,
- 2 catei de usturoi,
- sare,
- piper,
- 600g. calamari taiati inele,
- 2 oua,
- 150g. faina,
- nucsoara macinata(dupa gust),
- 125ml. bere,
- 1l. ulei;
Mod de preparare:
1.Iaurtul se amesteca bine cu maioneza,sucul de portocale si sofranul.Se aduga usturoiul curatat si zdrobit,sarea si piperul si se pune compozitia rezultata in frigider.
2.Se separa ouale.Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se freaca cu 125g. faina ,cu sare, nucsoara si bere.Se adauga apoi albusurile batute spuma.
3.Se infierbanta uleiul la 180*C.Inelele de calamar se trec prin 25g. faina .apoi prin amestecul de bere si se frig.Se servesc fierbinti cu sosul de iaurt.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !