-600gr piep de pui(carne de porc sau vita fiecare ce mananca)
-1 cutie de ciuperci taiate
-2 cepe potrivite
-6-7 castraveti murati
-3-400 gr smantana
-2 linguri de mustar
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei se adauga ciupercile si castravetii taiati cubulete,se lasa la foc pana scade zeama lasata de castraveti.Jumatate din cantitatea de smantana se amesteca cu mustarul si de adauga peste cipercile din craticioara se lasa sa dea in fiert si se condimenteaza dupa gust.Separat intr-o alta tigaie se caleste usor carnea taiata julien,dupa rumenire se adauga peste cealalta compozitie si se lasa cateva minute.Se stinge focul se adauga restul de smantana si se amesteca usor.POFTA BUNA!!
Secret amestecati continuu dupa ce puneti smantana pentru a nu se taia.
O reteta propusa de: Dumirtu Mirela (calinca)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor