-600gr piep de pui(carne de porc sau vita fiecare ce mananca)
-1 cutie de ciuperci taiate
-2 cepe potrivite
-6-7 castraveti murati
-3-400 gr smantana
-2 linguri de mustar
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei se adauga ciupercile si castravetii taiati cubulete,se lasa la foc pana scade zeama lasata de castraveti.Jumatate din cantitatea de smantana se amesteca cu mustarul si de adauga peste cipercile din craticioara se lasa sa dea in fiert si se condimenteaza dupa gust.Separat intr-o alta tigaie se caleste usor carnea taiata julien,dupa rumenire se adauga peste cealalta compozitie si se lasa cateva minute.Se stinge focul se adauga restul de smantana si se amesteca usor.POFTA BUNA!!
Secret amestecati continuu dupa ce puneti smantana pentru a nu se taia.
O reteta propusa de: Dumirtu Mirela (calinca)
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?