-600gr piep de pui(carne de porc sau vita fiecare ce mananca)
-1 cutie de ciuperci taiate
-2 cepe potrivite
-6-7 castraveti murati
-3-400 gr smantana
-2 linguri de mustar
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei se adauga ciupercile si castravetii taiati cubulete,se lasa la foc pana scade zeama lasata de castraveti.Jumatate din cantitatea de smantana se amesteca cu mustarul si de adauga peste cipercile din craticioara se lasa sa dea in fiert si se condimenteaza dupa gust.Separat intr-o alta tigaie se caleste usor carnea taiata julien,dupa rumenire se adauga peste cealalta compozitie si se lasa cateva minute.Se stinge focul se adauga restul de smantana si se amesteca usor.POFTA BUNA!!
Secret amestecati continuu dupa ce puneti smantana pentru a nu se taia.
O reteta propusa de: Dumirtu Mirela (calinca)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !