1h 20 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
- 2 vinete a 350g. fiecare,
- sare,
- 1-2 ardei rosii,
- 2 rosii,
- 8 felii de bacon,
- 150g. cascaval,
- 2 catei de usturoi,
- 12 linguri maioneza,
- 20g. unt;
Mod de preparare:
1.Se spala vinetele ,li se taie capetele si se taie in jumatati.Fiecare jumatate se creseaza in 4 locuri,dar nu pana la capat, ca sa dea impresia unui evantai.Se sareaza si se lasa 30 de minute, dupa care se spala si se sterg .
2.In timp ce vinetele stau in sare, se curata ardeiul si se taie julien.Rosiile se spala si se taie rondele.Baconul se taie fasii, iar cascavalul de asemenea.
3.Intr-o tava unsa cu unt se aseaza jumatatile de vanata si in fiecare despicatura se pun in ordine :baconul, rosia, ardeiul si cascavalul.
4.Usturoiul zdrobit se amesteca cu maioneza si cu lingura se pune din aceasta compozitie in despicaturile ,unde am pun ingredientele de mai sus.In cuptor preincalzit, la 180*C, se coc timp de 40 minute.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024
S-a lansat singurul restaurant turcesc de tip fine cuisine din Europa!
Morfologii gratuite de second opinion pentru gravide
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !