35 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 8 bucati):
- 220g.faina,
- 110g. unt,
- 6 oua,
- sare,
- piper,
- 400g. smantana groasa,
- 2 linguri pasta de rosii,
- 400g. rosii cocktail,
- 100g.branza feta din conserva,(taiata cubulete)
- frunze de rucola pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se prepara un aluat fraged din faina, unt taiat cubulete, sare si un ou.Se pune in folie si se tine la rece 30 minute.
2.Se preincalzeste cuptorul la 200*C.Intr-o tava de sufleu de 20/30cm., unsa cu unt , se pune aluatul si se coace 5 minute.
3.Smantana groasa se freaca cu 5 oua si pasta de rosii.Se condimenteaza cu sare si piper si se pune peste aluatul copt timp de 5 minute.Se netezeste bine.Rosiile se spala si se taie in patru,apoi se aseaza in tava.Se scurge branza feta de ulei si se pune printre rosii.
4.Se coace sufleul 35 minute , se orneaza cu frunze de rucola si se serveste cu un vin alb sec.
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!