- 1 pui
- 1 ceapa
- 150 g slanina
- 1 lingura cu faina
- 500 g de mazare
- ½ pahar de bulion
- ulei
- piper
- sare
Mod de preparare
Se rumenesc bucatile de pui si se adauga si ceapa tocata .
Se pudreaza cu faina, se amesteca si apoi se toarna apa. Se adauga sare si piper dupa gust si apoi bulionul si mazarea.
Se lasa sa fiarba si se acopera cu un capac.
Pofta buna!
Sancțiuni mai aspre pentru conducătorii auto din România. Ce noi restricții prevede Codul Rutier
EXCLUSIV. Zile libere pentru fertilizare in vitro, printre cele 13 puncte agreate de sindicate și Guvern
Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București. Ce spune Primăria Capitalei
OFICIAL Se prelungește perioada de înscriere la Bacalaureat și se decalează termenul de încheiere a mediilor la clasele a XII-a și a XIII-a