IN ACEST ARTICOL:
La inceputul toamnei ne amintim de farmecul bucatelor romanesti si nu rezistam tentatiei de a pregati retetele invatate de la mame si de la bunici.
La inceputul toamnei ne amintim de farmecul bucatelor romanesti si nu rezistam tentatiei de a pregati retetele invatate de la mame si de la bunici.

Ingrediente

  • 4 mere
  • 50g stafide
  • 50g miez de nuca
  • 50g miere
  • scortisoara

Cum preparam

• Spalam merele. Taiem un capacel din partea cu codita. Scoatem casuta semintelor. Aici vom pune 1 lingurita de miere, stafide si nuca. Deasupra presaram scortisoara.
• Indepartam coditele, taind putin si din fruct. Acoperim merele cu capacelul, iar unde a fost codita punem stafide si nuci.
• Turnam miere pe mere, presaram scortisoara, si coacem 25 minute la foc moderat.

4 portii

Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 25 minute

Pentru mai multe informatii intra pe www.lacucina.ro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri