Cordon bleu cu spanac

Extra fin!
Timp de preparare:

30 - min

Dificultate:

redusa

Ingrediente:

(pentru 4 portii):
  • 4 felii de carne de porc,
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • 200g.spanac(fiert si tocat),
  • 4 felii de sunca,
  • 4 felii de cascaval,
  • 3 linguri ulei,
  • 200g.rosii cocktail,
  • 1/2 manunchi de busuioc ,
  • rondele de lamaie pentru ornat;


Mod de preparare:

1.Se sareaza si pipereaza carnea;pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, spanac(impartit in 4 portii),o felie de cascaval , se ruleaza si se prind cu o scobitoare.

2.Se frig in ulei incins pe toate partile.Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.Se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute .

3.Carnea se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile, se presara busuioc si se orneaza cu rondele de lamaie .Preparatul se serveste cu un vin alb sec.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri