30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 4 felii de carne de porc,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 200g.spanac(fiert si tocat),
- 4 felii de sunca,
- 4 felii de cascaval,
- 3 linguri ulei,
- 200g.rosii cocktail,
- 1/2 manunchi de busuioc ,
- rondele de lamaie pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se sareaza si pipereaza carnea;pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, spanac(impartit in 4 portii),o felie de cascaval , se ruleaza si se prind cu o scobitoare.
2.Se frig in ulei incins pe toate partile.Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.Se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute .
3.Carnea se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile, se presara busuioc si se orneaza cu rondele de lamaie .Preparatul se serveste cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară