30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 4 felii de carne de porc,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 200g.spanac(fiert si tocat),
- 4 felii de sunca,
- 4 felii de cascaval,
- 3 linguri ulei,
- 200g.rosii cocktail,
- 1/2 manunchi de busuioc ,
- rondele de lamaie pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se sareaza si pipereaza carnea;pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, spanac(impartit in 4 portii),o felie de cascaval , se ruleaza si se prind cu o scobitoare.
2.Se frig in ulei incins pe toate partile.Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.Se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute .
3.Carnea se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile, se presara busuioc si se orneaza cu rondele de lamaie .Preparatul se serveste cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?