30 - min
Dificultate:
redusa
Ingrediente:
(pentru 4 portii):
- 4 felii de carne de porc,
- sare,
- piper proaspat macinat,
- 200g.spanac(fiert si tocat),
- 4 felii de sunca,
- 4 felii de cascaval,
- 3 linguri ulei,
- 200g.rosii cocktail,
- 1/2 manunchi de busuioc ,
- rondele de lamaie pentru ornat;
Mod de preparare:
1.Se sareaza si pipereaza carnea;pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, spanac(impartit in 4 portii),o felie de cascaval , se ruleaza si se prind cu o scobitoare.
2.Se frig in ulei incins pe toate partile.Rosiile cocktail se spala , se taie in doua si se pun peste carne.Se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute .
3.Carnea se repartizeaza pe farfurii impreuna cu rosiile, se presara busuioc si se orneaza cu rondele de lamaie .Preparatul se serveste cu un vin alb sec.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Vekas Maria (Tracy)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9