Dificultate:
medie
Timp de preparare:
70' - min
Ingrediente:
- 800g.cotlet de porc,
- 200g.branza de vaci,
- 4 oua,
- 50g.gris,
- sare,
- chimen;
Mod de preparare
1.Cotletul se spala ,se sterge cu un servetel curat ,se sareaza, pipereaza,se presara cu chimen si se frige pana se rumeneste bine .In timpul frigerii se stropeste cu sosul din tava (ulei+1/2 pahar apa).
2.Intre timp, se pregateste garnitura:se trece branza de vaci prin sita ,se adauga galbenusurile ,grisul si se amesteca bine.
3.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in amestecul de mai sus.
4.Pe o folie de aluminiu umezita se pune branza ,se ruleaza,se prinde la capete si se fierbe in apa sarata.Se scoate, se lasa sa se mai raceasca, se indeparteaza folia ,se taie in rondelesi, impreuna cu varza rosie calita , se serveste cu cotletele de porc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară