Dificultate:
medie
Timp de preparare:
70' - min
Ingrediente:
- 800g.cotlet de porc,
- 200g.branza de vaci,
- 4 oua,
- 50g.gris,
- sare,
- chimen;
Mod de preparare
1.Cotletul se spala ,se sterge cu un servetel curat ,se sareaza, pipereaza,se presara cu chimen si se frige pana se rumeneste bine .In timpul frigerii se stropeste cu sosul din tava (ulei+1/2 pahar apa).
2.Intre timp, se pregateste garnitura:se trece branza de vaci prin sita ,se adauga galbenusurile ,grisul si se amesteca bine.
3.Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in amestecul de mai sus.
4.Pe o folie de aluminiu umezita se pune branza ,se ruleaza,se prinde la capete si se fierbe in apa sarata.Se scoate, se lasa sa se mai raceasca, se indeparteaza folia ,se taie in rondelesi, impreuna cu varza rosie calita , se serveste cu cotletele de porc.
Pofta buna!
O reteta propusa de Vekas Maria
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie